„Голф“ постави рекорда за скорост за миналата седмица – мина със 124 км./ч. през Цар Калоян

Пътна полиция

585 са общо нарушенията на Закона за движение по пътищата, установени в периода от 15 до 21 февруари 2021 г. – съобщават от пресцентъра на ОДМВР-Разград.

През посочената седмица eкипите на „Пътна полиция“ при ОДМВР-Разград са съставили 525 фиша и 63 акта. Три от актовете са издадени на неправоспособни шофьори. Санкционирани за неправилно поведение на пътя са и двама пешеходци.

Установени са двама водачи, седнали зад волана след употреба на алкохол. При единия от тях концентрацията е била над 1,2 промила. Прекратени са регистрациите на три моторни превозни средства –в два от случаите причината е неправоспособност на водачите, а при един – употреба на алкохол.

През изминалата седмица е регистрирано едно пътно-транспортно произшествие, при което е пострадал един човек, сочи още статистиката на „Пътна полиция“.

В хода на контролната дейност за нарушение на скоростните режими на 21 февруари около 15 часа в град Цар Калоян е засечен лек автомобил „Фолксваген Голф“, който се движи в населено място със 124 км/ч.

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *