Гласуваме в 70 секции в община Разград, ОИК си избра говорител

Силвия Великова

Ударно започна работата си Общинската избирателна комисия в Разград. Само за две заседания – вчера и днес – взе общо 8 решения, предимно от организационен характер, но касаещи не само специфичната работа на комисията.

На първото си заседание вчера ОИК си избра говорител, това е адвокат Силвия Великова. Определи и кой ще замества председателя и секретаря, когато отсъстват – това ще е Цветелина Ботева. Решенията на ОИК ще бъдат оповестявани на информационно табло на входа на община Разград – са разпоредили  още от ОИК. Членовете на комисията са определили работното си време – от 9,00 до 17,00 ч., а началният час на заседанията ще е 17,30. На заседанието в сряда е взето решение да бъдат назначени и двама сътрудници – експерт информационно обслужване и технически сътрудник. На първото заседание са маркирани и печатите на комисията.

На заседанието тази вечер са формирани номерата на секциите, в които ще гласуваме на 27 октомври, секциите са общо 70. Населените места, които ще си избират селски кмет пък са 13, в останалите ще бъде назначен кметски наместник.

One Reply to “Гласуваме в 70 секции в община Разград, ОИК си избра говорител”

  1. Хубав тен,поне за говорителката да сме спокойни,че се е напочивала и сега ще се наговори,ама кажете от коя партия е,едно време какви комисии,какви борби и стратегии имаше,председателят каже нещо,секретарят го опровергае,говорителят трето,романтика.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *