Главният финансист на Окръжния съд почерпи за пенсиониране

Днес бе последният работен ден на главния счетоводител на Окръжен съд Разград Стефка Петкова, която напуска органите на съдебната власт поради пенсиониране – съобщават от пресцентъра на институцията. Заседателната зала трудно събра магистрати и съдебни служители, дошли да засвидетелстват своето уважение към г-жа Петкова.

Административният ръководител – Председател Лазар Мичев изрази своята признателност и огромна благодарност за дългогодишната й вярна служба на правосъдието, като пожела здраве и дълго време да взема заслужената с много труд пенсия.

Развълнувана, Петкова също изказа благодарности на всички, че е била част от този прекрасен колектив, като пожела на себе си и присъстващите най-важното: здраве. Да се срещаме и уважаваме, каза в заключение тя.

Освен сърдечни пожелания за здраве и успехи, тя получи кошница с цветя, картина, ръчно рисуван сервиз и колаж със снимки за спомен от целия колектив.

Стефка Петкова започва своята кариера през 1975 година. В Окръжен съд Разград постъпва на работа на 22 януари 1997 година и има близо 23 години трудов стаж /без 15 дни/, натрупан в правораздавателната институция.

 

 857 total views,  1 views today

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *