ГЕРБ с нов областен лидер

ГЕРБ-Разград е с нов областен лидер от четвъртък, 24 март – научи Разград24/7.

Владимир Димитров е получил вчера решението на Изпълнителната комисия на най-голямата опозиционна политическа сила той да е областен координатор – потвърди самият той в отговор на наш въпрос.

Досега Димитров бе секретар на областната структура, засега този пост остава вакантен до следващо решение на Изпълнителната комисия.

След националната конференция през март предстоят общински конференции още през април, на които също е възможно да има подмладяване на ръководни постове – обясни Владимир Димитров. Следващото предизвикателство пред него е и участие на местните избори.

Владимир Димитров е на 46 години, има магистърска степен по публична администрация, работи в частния сектор. Членува в ГЕРБ от 5 години, преди това в периода 2015 г.-2019 г. бе общински съветник, избран от листата на партия Български демократичен център-БДЦ, в която бе и д-р Бранимир Мичев. В местния парламент Димитров, по-известен с прякора Попа, бе в групата на Кауза Разград, явно обаче по това време е станал и член на ГЕРБ.

От създаването си ГЕРБ-Разград е имал трима лидери, без да броим Пламен Нунев от Русе, който в началото на политическото строителство отговаряше и за Разград. Официалният първи областен координатор е Тодор Димитров, който бе 1 мандат депутат, след което през 2012 г. лидерският пост бе зает от бившия кмет Валентин Василев.

2 Replies to “ГЕРБ с нов областен лидер”

  1. Сега и него ще го погнат с дела и съдилища , писания във вестници …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *