ГЕРБ и ДПС избягаха от общата снимка на новия Общински съвет

Оформящите се като опозиция в Общински съвет-Разград мандат 2019-2023 г. ГЕРБ и ДПС не се съобразиха с молбата на новия председател на Общински съвет-Разград Стоян Димитров след края на първото си заседание да се съберат във фоайето пред сесийната зала за обща снимка за историята на местния парламент. Така на снимката има само един представител на ГЕРБ – Наско Анастасов-

По време на заседанието и двете групи по още един път показаха неангажираност към стандартните процедури в местния парламент: съветниците от ГЕРБ не участваха в тайния вот за избор на председател, а от ДПС отказаха да излъчат свой представител в комисията, която ще подготви проекта за Правилник на дейността на Общински съвет-Разград мандат 2019-2023 г.

Така, въпреки че първо бе взето решение всяка от шестте партии в местния парламент да има представител в комисията, членовете й останаха петима: Иво Димитров от Демократична България, Галина Георгиева от ГЕРБ, Стоян Димитров от БСП, Ахмед Ахмедов от ЗНС и Калоян Монев от Местна коалиция ВМРО.

 

 

4 Replies to “ГЕРБ и ДПС избягаха от общата снимка на новия Общински съвет”

  1. Сега разбрах защо е ситуиран ЗНС в Разград, ами те били патерица на БСП и Денчо! Да му е честито на Бояджиев, сега ще управлява без проблем Разград, стига да е здрав! Малеев, голяма далавера се очертава, да му мислят разградлии!

  2. Ами Радкеееее, ние гражданите също виждаме кой подкрепя БСП, къде са хората на твоя шеф Гюнай, нали подкрепя Бойко, що не подкрепиха ГЕРБ, защо не писа за ЗНС къде са в играта, абе пълен цирк е всичко, смешни сте, поредната издънка сте……

    1. Нинчее, то без Гюная, Вальовия ГЕРБ нямаше да направи Деса депутат. Все да ги спасява, а благодарност каква само…

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *