В 68 секции ще се гласува в община Разград

Община Разград уведомява, че във връзка с насрочените с Указ №213 от 01.08.2022 г. на Президента на Република България на 2 октомври 2022 г. избори за народни представители със Заповед №960/10.08.2022 г. на определения за кмет зам.-кмет на Община Разград Добрин Добрев са образувани избирателните секции на територията на общината и са утвърдени тяхната номерация, обхват и адрес.

Образуваните с кметската заповед секции са 66, а утвърдената номерация е за 68 секции, тъй като секциите в социалните услуги – Дом за стари хора и Дома за пълнолетни с деменция – се образуват от ръководителите на социалните услуги.

Пълният текст на заповедта и приложенията към нея са публикувани на официалната интернет страница на Община Разград  www.razgrad.bg в рубрика „Избори” и са поставени на информационното табло на партерния етаж в административната сграда на Община Разград с адрес гр. Разград бул. „Бели Лом” №37А.

39 от секциите са в областния град, 29 са в останалите населени места. По 3 секции има в Дянково, Раковски и Ясеновец, по 2 – в Гецово и Стражец, в останалите села секциите са по една.

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *