В неделя: Дядо Коледа на колело и на мотоциклет

Между две атрактивни и забавни коледни събития ще могат да избират разградчани в неделя, навръх Рождество. Ще имат и избор дали да участват или само да наблюдават двете обиколки на хора с коледни шапки – с колелета или с мотоциклети.

Мото обиколката се организира неформално, от ентусиасти. Тя започва в 11,30 ч. от бившия Младежки дом. Маршрутът продължава по ул. „Васил Левски”, ул. „Дунав”, ул. „Паркова”, ул. „Стефан Караджа”, ул. „Св.св. Кирил и Методий”, ул. „Искър”, бул. „България”, ул. „Странджа”, ул. „Перистър”, бул. „Априлско въстание”, бул. „България”, ул. „Стефан Караджа”, ул. „Паркова”, ул. „Дунав”, ул. „Васил Левски”, бивш Младежки дом.

Другото събитие се организира от клуб „Зелена стъпка”, които и в годините преди Ковид са организирали подобни инициативи. Коледа на колела започва в 12,00 ч. Стартът и финала е Момина чешма. Маршрутът е 5 км. по улиците на Разград: Момина чешма, бул. „България”, надясно по ул. „Странджа”, на кръговото надясно по ул. „Дунав”, на светофара наляво по ул. „Васил Левски”, на светофара надясно по ул. „Княз Борис”, на кръстовището на Водната на дясно по ул. „Свети Климент”, наляво по ул. „Ильо Войвода”, надясно по ул. „Любен Каравелов”, наляво и дясно по ул. „Бели Лом”, наляво по ул. „Бузлуджа”, надясно по бул. „България”, на кръговото по ул. „Свети Свети Кирил и Методий”, продължение по пл. „Независимост”, ул. „Бели Лом” покрай Часовниковата кула, по ул. „Искър” и наляво по бул. „България”, Момина чешма.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *