В Каменово не харесват ремонта на пътя Разград – Кубрат

Заместник областният управител на Област Разград Евгени Драганов заедно с директора на Областно пътно управление-Разград инж. Людмил Янев посети село Каменово, община Кубрат, след сигнал от местни жители, че ремонтът на пътя Разград – Кубрат им създава неудобства. Това съобщават от пресцентъра на Областна администрация-Разград.

Хората се жалват, че нивото на пътния участък, който преминава през населеното място, е завишено дотолкова, че затваря изходите на имотите им към шосето.

На място представител на фирмата, която извършва ремонта в този участък – „Строймонтаж“ – обясни, че повдигането с 30 см. на пътната настилка се прави с цел отвеждането на водата от валежите да продължава към дерето, а не да уврежда асфалта или да създава опасност от заливане на къщите.

Г-н Драганов и шефът на ОПУ увериха, че ще се направи всичко възможно от техническа гледна точка да се избегнат неудобствата за местните хора.

Г-н Драганов призова още за възникнали подобни проблеми и  неудобства да се информират навреме компетентните институции, които могат да вземат своевременни мерки, както и да не се използват подобни казуси за политически цели по време на предизборната кампания, тъй като качественият ремонт на този път е в интерес на всички жители и гости на Лудогорието.

 

 

 

 

 

 

2 Replies to “В Каменово не харесват ремонта на пътя Разград – Кубрат”

  1. Правят се ремонти както им изнася, без съображения и без мисъл! Обикновенният човечец как ще си вкара колата в гаража-не се знае,пък и кво ти пука! Поне ще можем да ходим до Кубрат! Няма такава държава!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *