В ГЕРБ започват номинациите за кметове, Разград е следващата сряда

Номинационните събрания на ПП ГЕРБ за Разградска област вече са насрочени – става ясно от публикуван на сайта на политическата сила график.

Завет и Цар Калоян са общините, които първи ще обсъдят своите предложения за кметове и общински съветници – събранията им са насрочени за 26 юли, петък. В Цар Калоян заседанието е от 17,00 ч. в партийния офис, а в Завет – 18,00 ч., също в партийния офис.

Следващото номинационно събрание е в най-голямата община – Разград. То ще е от 18,00 ч. на 31 юли в конферентната зала на хотел „Централ“.

На 5 август от 18,00 ч. в залата на Общински съвет-Исперих ще се обсъждат кандидат-кметовете и общински съветници за изборите наесен.

В същия ден и час са и номинациите в Лозница, те са читалище „Пробуда 1921“.

В Кубрат номинационното събрание също е в читалище. Насрочено е за 18,00 ч. на 5 август в НЧ“Св.св. Кирил и Методий“.

Последни ще решат кои ща са кандидатите им за местна власт активистите на ГЕРБ в Самуил. Тяхното събрание е от 18,00 ч. в партийния офис.

Припомняме, че по време на последното Национално събрание на управляващата партия лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов  заръча на съпартийците си събранията да са отворени за граждани. Дали това ще се реализира на практика и по какъв начин – предстои да видим.

 

One Reply to “В ГЕРБ започват номинациите за кметове, Разград е следващата сряда”

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *