В Балкански депутатът Искрен Веселинов обяви пълна подкрепа за Калоян Монев

Народният представител и заместник-председател на ВМРО-БНД Искрен Веселинов обяви пълна подкрепа за кандидатурата на Калоян Монев за кандидат за кмет на Община Разград. Това стана на предизборна среща в село Балкански. Местните хора бяха впечатлени, че за пръв път от години населеното място е посетено от депутат и с надежда споделиха проблемите на селото и пред кандидатите за местната власт и пред народния представител. Веселинов адмирира дейността на Монев още от създаването на гражданската структура „Кауза Разград“, която по думите му се превърна в рупор на проблемите на разградчани, а влизането на нейни представители в местната власт подобрява чуваемостта към хората.

Пред тях Калоян Монев от Местна коалиция ВМРО – БНД (АБВ, МИР, ПБС, ВМРО-БНД) представи основните приоритети в предизборната си програма. По конкретни параметри от нея говориха и част от кандидатите за общински съветници: Руско Дянков, Божинел Христов, Драгомир Павлов, Десислава Иванова, Ирена Райчева, Младен Аспарухов, Станчо Томов.

„Сигурност за хората“ ще е мотото на управлението ми – обяви Монев. Той представи идеята си за създаване на общинска полиция, както и позицията си, че сигурен за развитието си трябва да е и бизнесът. По думите му основен ангажимент на кмета е да осигурява условия на бизнеса за неговия старт и развитие, откъм инфраструктура и данъчни облекчения. Монев има намерение да работи за това бизнес-зона „Перистър“ да се разшири към бившата Жандармерийско част и съседното бивше военно поделение. Трябва прагматично да се управляват общинските имоти – категоричен бе кандидатът за кмет №67 в бюлетината. Местните хора поискаха да се изгради Кастрационен център, за да намалее популацията на бездомни животни, която от няколко години рязко с е увеличила в Балкански, тъй като някой пуска кучета, Монев и кандидатът за общински съветник Ирена Райчева увериха, че местната управа ще работи по въпроса с кастрацията с неправителствения сектор.

Към депутата хората от Балкански имаха въпроси за пенсиите и за ремонтите на пътищата в региона, както и за необходимостта от контрол на качеството на ремонтите.

Поставен бе и въпросът за работата на общинските предприятия, за които от  Местна коалиция ВМРО – БНД (АБВ, МИР, ПБС, ВМРО-БНД) увериха, че ще бъдат ръководени само от професионалисти.

Купуването и продаването на гласове е престъпление!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *