„Вълци”-те започнаха с открити тренировки, днес ще гледат заедно финала на Световното по баскетбол

СКБ„Вълци-Разград“ отбеляза старта на втората си състезателната година с открити тренировки за всички желаещи – съобщават от клуба.

В съботната сутрин детски глъч огласи площадката на ОУ„Васил Левски“, които за пореден път безвъзмездно предоставиха терена на младите баскетболисти. Деца от 1 до 12 клас показаха, че за една година са усвоили основни умения в баскетболната игра, и пред погледите на родители, треньори и спортни деятели от града демонстрираха желание за победа.

От клуба анонсират, че започват годината с два нови представителни отбора – с цел да отговорят на нарастващото желание на децата да тренират повече и да се състезават за клуба на национално ниво. Това е възможно, благодарение на подкрепата на съмишлениците от фондация „Обществен дарителски фонд за Разград“ и „Америка за България“, както и на генералния спонсор на клуба „Амета“ с тяхната марка „Лудогорско пиле“. Именно основният спонсор е в основата и на още една изненада за децата от школата – вълчата глутница ще гледа заедно финала на световното първенство по баскетбол днес.

През настоящата година ще бъде сформиран сборен отбор от 8 до 12 клас за всички по-големи баскетболисти, които имат желание да се присъединят към Вълците. За първа тренировка се събраха 15 момчета, които след оспорван мач, показаха и забивки.

В края на общата тренировка за всички имаше и подаръци – тетрадки за първия учебен ден, напечатани специално за вълчетата от „Разград-Полиграф“ с послание всички да бъдат прилежни и любознателни ученици, както и детски витамини за здрави очи– Коколут – от Антибиотик Разград.

Екипът на „Вълци-Разград“ кани всички деца, които имат желание, да се запишат в школата, като обещават вълнуваща година, пълна с разнообразни събития, състезания, нови приятелства и веселие. Всеки желаещ може да се свърже с клуба на официалната му Фейсбук страница.

Снимки: СКБ”Вълци”-Разград

 1,343 total views,  2 views today

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *