Вълците в битка за две купи в събота и неделя в зала “Абритус”, да ги подкрепим!

В събота и неделя, 22-23.06.2024 г., в Разград ще се проведат два турнира за Купа БФБ – съобщават от СКБ”Вълци-Разград.

Момичетата и момчетата до 14 години на СКБ “Вълци-Разград” са сред четирите най-добри отбора през сезона, които ще премерят сили в спортна зала Абритус. Комбинираният турнир ще даде сцена на състезателите и в двете направления в година, в която и двата разградски отбора са на върха в най-силното първенство за подрастващи – Елитна група Изток.

В турнира при момичетата ще гостуват “Рилски спортист” Самоков, “Черно море Одесос” Варна и “Септември 97” София, срещу които разградчанки ще играят в събота в 16:00 ч.

В надпреварата при момчетата ще вземат участие още “БУБА Баскетбол” София, “Доростол” Силистра, както и “Балкан” Ботевград или “Академик Бултекс 99” Пловдив – като с един от двата отбора ще играят и разградските момчета в събота в 18:00 ч.

“Каним всички приятели на баскетбола да подкрепят на живо в залата и с пълно гърло състезателите на Вълци-Разград! Благодарим за подкрепата на всички родители, приятели и дарители! Благодарим на “Амета” с тяхната марка “Лудогорско пиле”, на “АДМ Разград”, на ДИН пропъртис и на г-н Вели Велиев!”, споделят от клуба.

В рамките на турнира ще се проведе и благотворителна томбола, в която срещу еднократно дарение от минимум 20 лева в специално приготвените кутии за дарение, всеки ще получи талон за участие в томбола за спортни пособия и екипировка, дарени в подкрепа на каузата “Надежда за живота на Антония Марчева”. Предвидено е записване за томболата и от разстояние, като правилата ще бъдат допълнително анонсирани на страницата на баскетболния клуб.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *