Възстановяват конкурса „Бебе на годината”

След няколко години прекъсване, сдружение ЖАНЕТА възстановява конкурса „Бебе на годината”. Надпреварата ще се проведе на 20 април под егидата на Кмета на Община Разград.

В конкурса ще могат да участват всички деца, родени през 2023 година. Малките сладурковци ще се състезават в три възрастови групи: от 1 до 4 м.; от 5 до 8 м. и от 9 до 12м. в следните категории: „Усмивка“, „Певец“, „Бегач“, „Артист“. Голямата награда ще бъде изтеглена чрез жребий сред всички участници. Бебе на публиката ще бъде определено чрез гласуване във Фейсбук.

Условие за участие е детето да живее в община Разград, независимо от мястото на раждане. Ще има предизвикателства и за татковците.

За участие е необходима снимка в електронен вариант, с добро качество, която да се изпратите на e-mail: waieta@abv.bg, след попълване на декларация за съгласие, че снимки на детето Ви може да бъдат публикувана във Фейсбук за конкурса и на сайта на сдружението, както да бъде заплатена скромната сума от 15 лв., която може да се заплатите в офиса на сдружението на бул. “България“4 или ж.к. „Орел“ № 30.

Срокът за записване е 14.04.2024г. Телефон за контакти: 0897 886471.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *