Във Владимировци засякоха автомобил с интервенция на рама, а в Духовец – пиян шофьор

Пътна полиция

Двама нарушители на пътя са засечени през последното денонощие от служители на ОДМВР-Разград – съобщават от пресцентъра на полицията.

Автомобил с интервенция по рамата е установен при полицейска проверка, извършена от служители на РУ-Исперих. Около 8.10 часа на 25 март в самуилското село Владимировци е спрян лек автомобил „Сузуки Сайдик“, шофиран от 35-годишна жена. В хода на предприетите контролни действия е установено, че е заличаван идентификационния номер на превозното средство. Започната е проверка за престъпление по чл.345 А, ал.1 от Наказателния кодекс.

Лек автомобил „Опел Астра“ е спрян за проверка в Исперих. Около 05.10 часа на 26 март е установено, че 55-годишният водач от село Духовец шофира след употреба на алкохол. Пробата му с дрегер отчела 0,94 промила. След справка в масивите на МВР станало ясно, че деянието е повторно след влязла в сила присъда за същото. Мъжът е задържан, а автомобилът – иззет с протокол. Образувано е бързо производство по чл.343 Б, ал.2 от Наказателния кодекс.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *