Водачът на листата на БСП: Надявам се в честна дискусия да убедим жителите на Лудогорието, че сме партията, която им предлага най-доброто бъдеще

Още една от основните политически сили подаде днес документи за регистрация в Районната избирателна комисия.

Седем от осемте кандидати на БСП за България начело с водача си Таско Ерменков се явиха в комисията, отсъстваше единствено петият в листата Йордан Мичев, който както е известно живее във Великобритания и ще води кампанията си дистанционно.

На втора позиция в листата на социалистите в 18-ти разградски многомандатен регион е общинският лидер на БСП и заместник-кмет на Община Разград Добрин Добрев. Трети е директорът на ОП“Паркстрой“ Иван Борисов, който е представител на партийната структура в Кубрат. На четвърта позиция е директорът на Домашен социален патронаж-Разград Румяна Балтова. Шеста е директорът на  Регионален исторически музей Таня Тодорова, седми – областният младежки лидер на БСП Димитър Ганчев, осма – Павлина Русева – експерт в отдел „Стратегическо планиране и програми“ в Община Разград.

„Надявам се, предизборната кампания да протече етично и най-вече конструктивно, за да разберат хората коя партия какво предлага за бъдещето на България и на Разград и да направят своя избор как искат да живеят оттук нататък“ – заяви Таско Ерменков, след излизането от РИК. „Ние нашите програма и платформа сме я оповестили отдавна, запознали сме хората, надяваме се да успеем в честна дискусия с опонентите да успеем да убедим жителите на Лудогорието, че сме партията, която им предлага най-доброто бъдеще.“ – допълни Таско Ерменков.

 735 total views,  2 views today

3 Replies to “Водачът на листата на БСП: Надявам се в честна дискусия да убедим жителите на Лудогорието, че сме партията, която им предлага най-доброто бъдеще”

  1. Недейте да триете коментари!!! Не можете да спрете Атака!!! Гласувайте за Михов с бюлетина номер 7 !!!

  2. Таско Ерменков е разпространител на фалшиви войни, софиянци добре помят! Гласувайте с бюлетина номер 7!!!

  3. Аз ще гласувам за Михов от Атака!! Гледайте Телевизия Алфа! Бюлетина номер 7!!!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *