Водачът на листата на БСП: Залагаме на опит и на младост, целта ни е сигурност в промяната

За разлика от останалите парламентарно представени в 45-ото Народно събрание политически сили, които се явиха днес пред РИК за регистрации, БСП показа почти цялата си листа, отсъстваше само един от кандидатите, което отсъствие бе обяснено със служебни ангажименти.

След като заедно внесоха документите в РИК водачът на листата Елка Неделчева обяви, че БСП на тези избори залага на опит и на младост. По думите й участието в кандидатска листа дава много опит на младите хора, а те са тези които следващите години ще са на първите места в листите на БСП. „В нашата организация залагаме на подмладяване и обновление, което обаче да е постепенно, за да може младите хора да получат този необходим опит, който ще ги направи полезни на организацията и за всички институции, в които е представена чрез избори или друг начин“ – каза още Неделчева.

Тя бе категорична, че кампанията на БСП ще бъде позитивна, каквато е била и на предходните избори. „Смятам, че достатъчно негативи ни заливат по медиите поради редица разкрития, които излизат ежедневно и ежечасно за работата на предходното правителство. Мисля, че хората искат да чуят от нас какво следва оттук нататък, защото промяната в общи линии започна още на предходните избори, така жадуваната промяна, но се оказа, че повечето от партиите, които бяха в предходния парламент не са били наясно със следващите си цели след като влязат в Народното събрание. Нашата цел е сигурност в промяната, с грижа за хората, защото на промяната трябва да бъде й се осигури стабилност за развитието на страната, хората го очакват от нас.“ – завърши Неделчева.

Както Разград24/7 съобщи, втора в листата на БСП е Татяна Къйчева. Тя е икономист в ХЕЛП Инжинеринг ООД.

Трети в листата е представителят на партия АБВ. Милен Христов от Кубрат е завършил право, работи като адвокат, преди това е бил в системата на МВР.

На четвърта позиция е Милена Няголова от Кубрат, работи като учителка в ОУ”Васил Левски”-Разград.

Пети в листата е Димитър Ганчев – магистър по публични политики и мениджмънт от Софийския университет, работи в Община Разград.

На шеста позиция е Ивайло Димитров – машинен инженер, работи във фирма „Иноксис”.

На седмо място е Руси Русев от Кубрат. Той е най-възрастният в листата, бивш директор е на ДГС”Сеслав”-Кубрат.

На осма позиция е общинската съветничка от Разград Станислава Русева. Тя е представител на гражданската квота, работи като юрисконсулт.

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *