ВМРО-Разград и „Кауза Разград“ – заедно на изборите

Областната структура на ВМРО-Разград взе решение за съвместни действия с „Кауза Разград“ на местните избори – съобщават от политическата сила.

Това е станало на партийно събрание на 28 август, на което са били поканени представители на „Кауза Разград“. Гост на заседанието е бил и заместник-председателят на ВМРО и народен представител Искрен Веселинов.

Кандидатът за кмет на „Кауза Разград“ Калоян Монев представил основни акценти от предизборната си платформа, а областният координатор на ВМРО Евгени Драганов изложил вижданията на политическата сила за провеждане на лоялна и градивна кампания. Двамата установили, че формациите, които представляват, имат сходни виждания за развитието на региона и затова е обсъдена възможността заедно да се явят на местния вот на 27 октомври. Това предложение получило подкрепа и от заместник-председателя на ВМРО и народен представител Искрен Веселинов, който апелирал за съвестна и отговорна кампания, коментирал и заиграването на ДПС с управляващите на местно и централно ниво.

След обсъждането ВМРО-Разград е взело решение да подкрепи кандидат-кмета на „Кауза Разград“ Калоян Монев, както и двете формации да се явят с обща листа за общински съветници в Община Разград.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *