Витамин „С“ от „Биовет“ за хората от старческите домове в Разград

„Биовет-клон Разград“ с пореден жест към жителите на Разград по време на световната пандемия от COVID-19.

Днес Севдалина Йорданова и Христина Йорданова от ръководството на дружеството връчиха дарение на ръководителите на две социални институции в областния град – Айше Еюбова от Дома за стари хора и Теосвета Лазарова от Дома за възрастни хора с деменция. Дарението е от кутии с витамин „С“ – по една за всеки от обитателите и служителите в двете социални услуги. В Дома за стари хора се обгрижват 64 потребители, служителите са 36, а в Дома за възрастни хора с деменция обитателите са 38, пак толкова са и служителите.

При кратките срещи с ръководствата на двата дома представителите на „Биовет“ заявиха: „Фирма „Биомет“ от самото начало на пандемията се грижи за здравето на своите служители, като им осигурява лични предпазни средства и витамини за превенция за тях и семействата им. В израз на загриженост за здравето на нашите съграждани „Биовет“ извърши множество дарителски кампании. Предвид продължаващата сложна епидемиологична обстановка решихме да дарим витамини за превенция на най-засегнатото поколение от вируса – възрастните хора от Дома за стари хора и Дома за възрастни хора с деменция в Разград. Пожелаваме на всички здраве и вяра в утрешния по-добър ден.“

При спазване на противоепидемичните мерки двете директорки посрещнаха дарителите пред сградите на социалните услуги. Айше Еюбова и Теосвета Лазарова благодариха за благородния жест към потребителите и служителите в услугите, пожелаха здраве и успехи на фирмата, която показва социална ангажираност към хората от региона, изпратиха и специални поздрави за управителя на „Биовет“ Теменуга Газдова.

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *