Вече продават билетите за концерта за Деня на Разград

Разград

Започна продажбата на билетите за Празничния концерт, посветен на Деня на Разград 28 януари – съобщават от пресцентъра на Община Разград.

Музикалната проява ще е под надслов „Среща край Момина чешма“, ще се проведе на 27 януари, понеделник, в Общинския културен център, непосредствено след церемонията по връчване на отличията „Почетен гражданин на Разград“, която започва в 18,30 ч.

В концерта участват градски любителски състави и изпълнители: Фолклорен танцов ансамбъл „Абритус“ при НЧ“Бузлуджа 2010“, Танцово студио “Калина-Рада“, ДТШ„Хорце“ при ЦПЛР Център за работа с деца, Клуб по танци „Капанци“, Средношколска танцова формация към НЧ“Напредък 1901” град Разград, Градски Мажоретен състав към ЦПЛР Център за работа с деца, Вокална група „Въртележка“ към Музикална школа „Илия Бърнев“, Текин Зекериев от класа по поп пеене в ЦПЛР Център за работа с деца, Силвия Симеонова – солистка на Капански ансамбъл.

Режисьор на спектакъла е Почетният гражданин на Разград, дългогодишен ръководител на Капански ансамбъл-Разград и хореограф Румян Занев.

Билетите се продават на касата на Общински културен център-Разград(Новия театър), всеки работен ден от 10,00 до 17,30 ч. Цената им е по 4 лева, за ученици и пенсионери – по 2 лева.

One Reply to “Вече продават билетите за концерта за Деня на Разград”

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *