Вече приемат заявления за освобождаване от наеми за общински имоти, които не работят заради Коронавируса

Разград

Започна приемът на заявления от наематели на Община Разград, чиято дейност е спряна заради въвеждането на противоепидемични мерки – съобщават от пресцентъра на Община Разград.

Оттам припомнят, че с Решение №91 от Протокол №7 от проведено на 30.04.2020 г. заседание на Общински съвет – Разград бяха приети мерки за защита на гражданите и бизнеса и справяне с икономическите последици, вследствие усложнената епидемиологична обстановка на територията на община Разград.

Засегнатите физически и юридически лица – наематели на имоти, собственост на Община Разград, за времето, в което дейността им е спряна вследствие от въведените със заповеди на министъра на здравеопазването и на кмета на Община Разград временни забрани и други противоепидемични мерки във връзка с извънредното положение следва да подадат заявление по образец.

Заявленията се подават в деловодството на Община Разград до председателя на комисията по чл. 2 от Наредба  № 2 на Общински съвет Разград в срок от двадесет работни дни от приемането на решението на Общински съвет Разград.

Образец на заявлението желаещите могат да получат от деловодството на Община Разград, което се намира на партерния етаж в административната сграда на общината с адрес: гр. Разград, бул. Бели Лом № 37А, или да го изтеглят от ТУК.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *