Васко Василев с концерт в Разград на 22 юни

Голям музикант включи Разград в националното си турне.

Градът ни е сред 6-те нови населени места, добавени в турнето на цигуларя Васко Василев „Passion Flamenca” през втората половина на месец юни. То е започнало миналата есен, когато е включвало 15 изключително успешни концерта.

Тазгодишната част от турнето започва на 16 юни от Пловдив, а концертът в Разград е на 22 юни в Общинския културен център.
За мен и момчетата от Малага ще е голямо удоволствие да се върнем с любимите ни фламенко парчета в още 6 български града. Получих много въпроси защо Варна и Пловдив липсват в списъка с концерта от миналата годината и ето че сега имам отговор и той е – за да можем да влезем в най-красивите локации в тези 2 града, защото нищо не може да се сравни с атмосферата в античния театър на стария Пловдив и с красотата на зеления бръшлян във Варна. Нямам търпение да видя летния театър в градски парк на Плевен, където никога не съм бил, както и Разград и Севлиево. С пътуването ни през миналата есен усетихме смисъла от това да правим концерти не само в големи градове и големи зали и съм щастлив, че можем да продължим така. Имам огромен сантимент към концерта в Силистра, от където е майка ми и където съм живял като малък. Отдавна искам да спрем там с някое турне и се радвам, че сега ще го направим.“, споделя Васко Василев.

Билетите за всички концерти са в продажба в мрежата на Ивентим – онлайн и в партньорската мрежа: в
Разград – бензиностанция ОМВ, Технополис и БГ пощи.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *