Бялата лястовица отново кацна преди Баба Марта в Разград

Работници от ОП”Паркстрой” поставиха днес част от градската украса за Първи март – празника на Баба Марта – съобщават от пресслужбата на местната управа.

Първа бе поставена арката до фонтана с момченцата, на която за четвърта поредна година каца бялата лястовица заедно с още две изработени от сръчните ръце на работниците в „Паркстрой” черно-бели символи на пролетта. В близост, срещу сградата на Окръжен съд-Разград, е оформен кът за снимки. С мартеници, изработени от възпитаници на Школата за изобразително изкуство към ЦПЛР Център за работа с деца през миналата година, бе украсено едно от дърветата в градинката, до него бяха поставени фигури на Пижо и Пенда, а пред бялата оградка – и червено-бяла пейка, на която тези, които искат да се снимат, могат да седна.

Днес започна и традиционното обличане на дърветата по ул. „Васил Левски” в червен и бял плат. То ще продължи утре, украсено дърво ще има и в центъра на Разград до бившата „Карина”, подобен акцент се предвижда и в жк „Орел” – в градинката до „Българска скара”.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *