БСП почти изцяло с нова листа за вота на 11 юли – кандидатите от Разград и Кубрат

Националното ръководство на БСП утвърди кандидат-депутатските листи на политическата сила за изборите на 11 юли.

Разградската листа е почти на 100% обновена, само един от кандидатите от вота на 4 април отново е в листата. Кандидатите са от две общини – Разград и Кубрат, като разградската част е почти изцяло позната от местните избори през 2019 г., които бяха успешни за БСП с избора на общински кмет и шестима съветници.

Както вече съобщихме листата се води от директора на ОУ”Г.С.Раковски”-с.Раковски Елка Неделчева, която е и общински съветник от БСП.

На втора позиция е Татяна Къйчева. Тя също бе в листата на социалистите за местните избори, работи като икономист в ХЕЛП Инжинеринг ООД. На предишните парламентарни избори през април бе член на РИК.

Трети в листата е представителят на партия АБВ и първият от Кубрат. Милен Христов е завършил право, работи като адвокат, преди това е бил в системата на МВР.

На четвърта позиция е Милена Няголова. Тя също е от Кубрат, работи като учителка в ОУ”Васил Левски”-Разград.

На пета позиция е единственият кандидат и от вота на 4 април. Димитър Ганчев е и най-младият в листата, той е на 28 години, магистър по публични политики и мениджмънт от Софийския университет, работи в Община Разград. Ганчев бе и в листата за местните избори.

В нея бе и кандидатът на шеста позиция – Ивайло Димитров. Той е машинен инженер, работи във фирма „Инокс”.

На седмо място е Руси Русев от Кубрат. Той е най-възрастният в листата, бивш директор е на ДГС”Сеслав”-Кубрат.

На осма позиция е общинската съветничка от Разград Станислава Русева. Тя работи като юрисконсулт.

Припомняме, че за изборите на 4 април малко не стигна на БСП да спечели мандат от Разград. Тогава разградската листа бе водена от Таско Ерменков, за този вот той може да бъде открит под №14 в листата на БСП в 24-ти Софийски район.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *