БСП отново първи обяви водача на кандидат-депутатската си листа – Симеон Славчев от МИР

Първият официално обявен водач на кандидат-депутатска за Разградски регион е от Коалиция „БСП за България”. Водачите за цялата страна бяха обявени в събота след заседание на Националния съвет на БСП.

Този път водачът на БСП е външен за региона. Единствената връзка на Симеон Славчев с Лудогорието е, че има група общински съветници на партия МИР в Общински съвет-Разград, която обаче не е в коалиция с местната структура на БСП. С регистрацията на партия МИР през последните няколко мандата в местния парламент влизат кандидатите на „Кауза Разград”, в настоящия Общински съвет – Калоян и Антон Моневи.

На национално ниво обаче партия МИР в кампанията за 50-тото Народно събрание е част от Коалиция БСП за България и нейният председател Симеон Славчев е определен да води листата в Разградски регион.

Той е на 45 години. Родом от Варна, с висше техническо образование. Има над 15 години управленски опит като мениджър и управител на фирми и ръководител на проекти. Един мандат – 2015-2019 г. – е общински съветник в Столичния Общински съвет. Учредява партия МИР през 2018 г.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *