БСП за България регистрира листата си днес

Днес “БСП за България“ регистрира и представи официално листите с кандидати за народни представители в 18-ти Разградски избирателен район за предстоящите парламентарни избори – съобщават от пресцентъра на коалицията.

Водачът на листата на БСП-Разград, Симеон Славчев заяви, че в листите са събрани енергични млади хора и експерти с дългогодишен опит в различни сфери, които имат силната воля да превърнат община Разград в пример как могат да се решават проблеми ефективно. Той  заяви, че е време да се спре управлението на държавата по модела на „горящата къща“. Според него е важно да се поставят стабилни основни и Разград да се превърне в райски кът, който да предлага сигурен и спокоен живот за своите жители.

Той добави, че още от детството си е свързан с региона и за него носи духа на традициите и е пазител на културата и ценностите на героичния български народ. Той подчерта, че за него няма по-родолюбива област от Разград и не случайно четири от общините носят гордо имената на велики български царе.

Социалистите представиха и основните приоритети, по които ще работят не само в рамките на следващия мандат, но и в дългосрочен план, за да се постигне една солидна и здрава основа. Според тях без работеща и стабилна икономика няма как да се  постигнат качествени и трайни резултати. „Хората искат жива икономика и нови работни места. Имаме уникална природа и плодородна земя, която трябва да се възроди и именно това е една от главните ни цели – да върнем производството на български качествени храни“, каза още Симеон Славчев.

Справянето с демографската криза в региона също е сред приоритетите на лявото обединение и от „БСП за България“ са готови с подробен план за конкретни действия и предложения за законодателни промени. Като основна цел си поставят да върнат надеждата на хората и да работят изцяло за техните интереси.

Симеон Славчев заяви, че кампанията на социалистите ще е позитивна и градивна, като  призова хората да използват правото си на глас, за да могат сами да определят своето бъдеще. „Коалицията, която създадохме, е принципна и последователна. Показали сме с нашите дела, че винаги изпълняваме това, което обещаем. Затова призоваваме хората да оценяват политиците според делата им и да гласуват активно.“, заяви Симеон Славчев.

Славчев нарече листата на БСП за България “А-отбора на Разградска област”. Втори в листата е 22-годишният общински съветник и студент по право Николай Пенчев. На трета позиция е финансистът и собственик на счетоводна кантора Кремена Радева. Четвърти в листата е Найден Късов – бивш заместник-кмет на Цар Калоян, заместник областен управител и 4 мандата общински съветник. На пета позиция е представител на младежите в БСП – Гретина Колева от Кубрат, която е завършила право. Шести в листата е Цветомир Савов от Лозница, който работи в ДФ”Земеделие”. Станислав Стоянов е на седма позиция. Той е от Завет, има частен бизнес, бивш общински съветник. Осми в листата е Галин Савов от Самуил, бивш служител в МВР.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *