Брейкърите закриха сезона с два медала – златен за Миа Грънчарова и сребърен за Ив Дескова

С два медала и още  няколко престижни класирания се завръщат от последното си за сезона състезание малките разградски брейкъри от клуб „SHADOWS“.

Оттам съобщават, че на 9 октомври в София се е провело Държавно брейк първенство на ББФ в “Асикс Арена“, Единадесет състезатели на „SHADOWS“ се участвали на турнира във възрастови категории от 6 до 18 годишна възраст.

При най-малките 6-9 години Миа Грънчарова си е заслужила първото място. В категория 10-12 години Гюляй Камбурова се класира на полуфинали и зае IV място. 13-15 години Ив Дескова се класира  втора, а Савина Георгиева четвърта. При жените Мартина Петрова се класира четвърта, а при младежите Виктор Петров – пети.

Съдии на състезанието бяха  Bboy Revo-Гърция,  Bboy Atya-Унгария, Петър Атанасов Nzymo-Варна. Водещи Валентин Радков-Kozke и Атанас Михайлов – Наско с DJ TsiliSmile и  DJ Skill.

Това състезание бе краят на спортния сезон 2021г. и започва подготовката за сезон 2022г., където за любителите на този спорт ще е интересно развитието на състезателите в опитите им за класиране на Младежкото европейско първенство и Олимпиадата през 2024г. в Париж.

Треньорът Иван Стоянов благодари на състезателите, на техните семейства, на Община Разград и спонсорите на Клуба.

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *