Брандът ,,Хрус-Хрус” с награда Suprebrands

За седми пореден път глобалната организация Superbrands връчи своите награди за отличен брандинг на водещи потребителски и бизнес марки на българския пазар.

Брандът ,,Хрус-Хрус” получи наградата като признание за качество, надеждност и различие.

Методиката на подбор и оценяване на брандовете е универсална за всички 80 страни, реализиращи промоционалната програма Superbrands. Селективният процес се осъществява на два етапа: чрез конфиденциално гласуване на членовете на независимото експертно жури – Борда на Superbrands Bulgaria, и чрез национално гласуване на потребителите в интернет. Това дава възможност експертното мнение да се разгледа успоредно с мнението на потребителите.

“Млин 97” АД е частна компания, водещ производител в хлебната промишленост на страната и създател на най-продаваната българска марка солети “Хрус – Хрус”.

Голямата конкурентноспособност на бизнеса на „Млин 97”АД  се определя от затворения цикъл на производство, тъй като дружеството има собствен зърнодобив и притежава мелница, оборудвана от световния лидер в бранша, немско-швейцарската фирма BUHLER AG. Разполага още с модернизирана база за производство на солети, оборудвана с високотехнологични машини HASTAMAT Gmbh. Солетите “Хрус-Хрус” са наложен и търсен продукт повече от 40 години на пазара. Брандът е първият, който разработва и различни вкусове на продукта солети, като има широко портфолио от над 10 разновидности. В основата на развитието е иновативна бизнес стратегия и открита комуникация с потребителя.

Любопитно за бранда,,Хрус-Хрус”

–  Технологията  за производство е запазена от създаването на първите солети и рецептата за  Хрус – Хрус е с оригиналния си вкус  от 1976 година;

      –  Първите шест ленти за производство на солети в България са внесени през 1975 година и една от тях е инсталирана в Разград, където започва производството на “Хрус – Хрус”.

       –  Солетите “Хрус – Хрус” са без консерванти, без хидрогенни мазнини и без ГМО.

       –  Всяка секунда в България се купува пакетче солети “Хрус – Хрус”.

       –  За производството на едно пакетче солети “Хрус – Хрус” са необходими 62 грама пшеничено брашно, което съдържа 2 440 броя зърна;

      –   Една солета е дълга 12 см, за един месец ние произвеждаме най-малко 2 500 000 пакетчета “Хрус – Хрус”, което е 13 500 км и е 1/3 от обиколката на Земята и разстояние по-дълго от диаметъра на Екватора.

 

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *