Борисов: Предстоят най-тежките дни, година и половина даже

Борисов

Премиерът Бойко Борисов провери изграждането на столичното Околовръстно шосе заедно с министъра на икономиката Лъчезар Борисов. Началото на обиколката с джипа започна от новопостроения мост над Лозен.

Очаква се движението между „Горубляне“ и „Младост“ да бъде пуснато до 10 септември.

„Оставям на хората да преценят. В момента и икономическите, и финансови мерки работят. Работим един план за следващите няколко месеца. Защото влизайки в кризата, и в пандемията държавата трябва да е подготвена, който и да управлява“, коментира премиерът.

„Предстоят най-тежките дни, година и половина даже бих казал. Но за радост медицинските ни и здравни служби се справят и пак продължаваме да управляваме най-добре пандемията от цяла Европа. Без да усещат хората никакво психическо натоварване. Няма един сектор да не работи в момента, за разлика от цяла Европа. И показателите ни пак са най-добрите“, обяви още Борисов.

„Действайте смело, защото всичко това е за хората и те го усещат, и повишението на заплатите, и допълнителните по 50 лева към пенсиите, и дизайните на мерките 60/40, 80/20, подпомагането на секторите. Те вече го усещат“, обясни премиерът.

Източник: www.durjavnik.bg

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *