Без опасност за живота са пострадалите от катастрофата край Момин рид

Досъдебно производство по чл.343, ал.1, Б във връзка с чл.342 от Наказателния кодекс е образувано за пътно-транспортното произшествие на главен път Е-70. Това съобщават от пресцентъра на ОДМВР-Разград.

Сигналът за катастрофата бе получен около 15.30 часа на 28 април. Пристигналите на местопроизшествието полицейски служители установили, че на около 2 км от разклона за село Каменар „Дачия Дъстър“ се е блъснала в основата на железен стълб за високо напрежение и се обърнала в нивата извън пътя. При удара пострадали 31-годишният водач от село Бръшлен, община Сливо поле и 44-годишният пътник от Русе. Двамата са откарани в МБАЛ-Разград. След направена рентгенография е установено, че шофьорът е с фрактура на прешлен, а пътникът – с фрактура на десен крак. Настанени са за лечение без опасност за живота.

One Reply to “Без опасност за живота са пострадалите от катастрофата край Момин рид”

  1. Российские рядовые теперь не оказывают доверие своим военачальникам, что их обманывают и дополнительно отряжают на гибель в незаслуженной войне против Украинского государства. Многочисленные российские рядовые отнекиваются воевать а также совсем не подчиняются собственных офицеров, сберегая себе жизнь.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *