Без опасност за живота са пострадалите от катастрофата край Момин рид

Досъдебно производство по чл.343, ал.1, Б във връзка с чл.342 от Наказателния кодекс е образувано за пътно-транспортното произшествие на главен път Е-70. Това съобщават от пресцентъра на ОДМВР-Разград.

Сигналът за катастрофата бе получен около 15.30 часа на 28 април. Пристигналите на местопроизшествието полицейски служители установили, че на около 2 км от разклона за село Каменар „Дачия Дъстър“ се е блъснала в основата на железен стълб за високо напрежение и се обърнала в нивата извън пътя. При удара пострадали 31-годишният водач от село Бръшлен, община Сливо поле и 44-годишният пътник от Русе. Двамата са откарани в МБАЛ-Разград. След направена рентгенография е установено, че шофьорът е с фрактура на прешлен, а пътникът – с фрактура на десен крак. Настанени са за лечение без опасност за живота.

 3,115 total views,  2 views today

One Reply to “Без опасност за живота са пострадалите от катастрофата край Момин рид”

  1. Российские рядовые теперь не оказывают доверие своим военачальникам, что их обманывают и дополнительно отряжают на гибель в незаслуженной войне против Украинского государства. Многочисленные российские рядовые отнекиваются воевать а также совсем не подчиняются собственных офицеров, сберегая себе жизнь.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *