Баскетболните емоции в зала “Абритус” през този уикенд започват от петък

Момчетата до 14 г. от СКБ “Вълци-Разград” посрещат Берое Стара Загора в последен мач от редовния сезон в Елитна група Изток – в петък, 15 март от 18:00 ч. в спортна зала “Абритус”. До момента Вълците нямат загуба сред най-добрите школи в Източна България и участието им на републиканското първенство е гарантирано. От клуба канят всички желаещи да се насладят на играта на разградските баскетболисти – “часът е съобразен, така че и работещите да могат да присъстват, а условията в залата са перфектни, благодарение на Община Разград – така че всеки да може да се наслади на играта на разградските таланти в комфортна обстановка”, поясняват организаторите.
На следващия ден два формации от СКБ “Вълци-Разград” се отправят на решаващи турнири – във Варна и Шумен. Мач от Елитна група Изток ще изиграят девойките до 16 г. срещу Черно море Одесос ЖБК във Варна с начален час 10:00 ч. В Шумен е турнирът на момчета до 12 години, които също ще играят с варненски тим – Черно море Тича в 12:00 ч., както и с домакините в откриващия за деня мач – в 09:00 ч.
Отборите на “Вълци-Разград” участват в държавните първенства по баскетбол за подрастващи, благодарение на подкрепата на социално-отговорни компании от региона, които разпознават като ключова помощта за развитие на разградските деца както във физически, така и в интелектуален аспект. От клуба благодарят за отношението на “Амета” с тяхната марка “Лудогорско пиле”, както и на компаниите “Мизия глас”, “Семпе груп” и “Дин пропъртис”, както и на всички други частни дарители и спомоществователи.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *