Антоанета Цонева с питане в парламента за Лъвино и с приемна в Разград в понеделник

Народният представител от “Продължаваме Промяната – Демократична България” Антоанета Цонева посети исперихското село Лъвино, което сериозно пострада след бурята преди няколко дни, и дари 2 тона и половина бутилирана вода за нуждите на населението и доброволците, които работят по възстановяването. Това съобщават от пресцентъра на коалицията.

Цонева разговаря с отговорните институции, които следва да окажат помощ на пострадалите домакинства. В понеделник предстои да се срещне с дирекцията за социално подпомагане в Разград, за да проследи по какъв начин се движи оценката на нуждите и насочването на помощите към пострадалите.

Антоанета Цонева е отправила и парламентарно запитване към министъра на труда и социалната политика Иванка Шалапатова във връзка със сроковете, в които ще бъдат подкрепени пострадалите семейства и какви ще бъдат взетите мерки, кооординирани от министерството, както и от междуведомствената комисия за възстановяване и подпомагане.

От ПП-ДБ съобщава, и че народният представител Антоанета Цонева организира приемен ден за жителите на Разград. Той ще се състои в понеделник, 13 ноември 2023 година от 10:00 до 12:00 часа, а гражданите са поканени да обсъдят всички актуални проблеми.

Адресът на приемната е гр. Разград, ж.к. Освобождение, бл. 69, партер (зад магазин Била)

Телефон за записвания: 0885323607.

Loading

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *