Алекси Желязков: Мачът с „Ференцварош“ ще даде смисъл на труда на момчетата, вложен през годината

Няма да изненадам никого, ако кажа, че мачът с „Ференцварош“ е най-важният в тази успешна година, той ще даде смисъл на труда на момчетата, вложен през годината. Това заяви на пресконференцията на „Лудогорец“ преди последния мач от груповата фаза в турнира „Лига Европа“ старши треньорът на тима Алекси Желязков.

Не се съмнявам в крайния успех на „Лудогорец“ – постигане на резултат, който да позволи отборът да излезе от групата – допълни Желязков.

Всички футболисти са здрави и готови за утрешния мач – съобщи още той.

В нашия отбор няма настройка да мислим само за равенство, ще излезем, за да спечелим мача, крайната цел е да продължим напред – каза защитникът от „Лудогорец“ Георги Терзиев.

Познаваме се, разузнали сме се едни други, през последните месеци сме играли 3 мача, утре е четвъртият и не вярвам да имат някакъв магьосник, който да промени коренно нещата – заяви още Терзиев.

Залогът е голям, тъй като с оглед точковия актив в групата, на „Ференцварош“ задължително им трябва победа,  ние сме готови и за вариант, при който те търсят победата от първата минута и за вариант, при който чакат своя шанс, още повече, че ние сме по-добрият отбор, нашите футболисти са участвали в доста такива мачове и може би това ще е основният ни коз, по-опитните футболисти ще изнесат мача – заяви още Желязков. Мачът е утре, 12 декември, от 22,00 ч. на стадион „Лудогорец Арена“. За да продължи във фазата на елиминациите догодина, на „Лудогорец“ е достатъчен и равен мач.

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *